Kandalló papírból

Rengeteg karácsonyi témájú filmben láthatunk kandallót, ami előtt a család az ünnepek alatt összegyűlik. A hangulatos, meleget adó kandalló hazánkban nem igazán elterjedt fűtési módszer, mégis sokan szeretnének hasonló érzéssel ünnepelni, mint amit a filmekben látható családok átadnak.

A videóban többek között egy nagyon egyszerűen elkészíthető kandallót mutatnak be, melynek előnye, hogy könnyű, hiszen papírdobozokból épül fel, bárhol elhelyezhető, akár egy panellakásban is. Nincs szükségünk drága eszközökre az elkészítéséhez, papírdobozok, fehér papírlapok, vörös téglalapra vágott filc, vagy papírdarabok, illetve ragasztópisztoly szükséges hozzá.

Természetesen az ügyesebb kezűek továbbfejleszthetik a látottakat, még több dekorációval, led-es fényvilágítással, esetleg nem papírdobozokból készült kandallóvázzal, hanem farostlemez alappal. A közösségi médiában számtalan gyönyörű hazai kivitelezést láthattunk az évek folyamán.

Ne maradj ki Te sem a karácsonyi kandalló hangulatából. Készítsd el, és oszd meg velünk a végeredményt Facebook csoportunkban.