Már csak néhány nap karácsonyig!

Addig is érdekes cikkek, információk a karácsonyról, ajándék ötletek, receptek nálunk! 

 

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 Karácsonyi vásártér 2021

A karácsonyi ajándékvásárlás sokak számára jelent kihívást. Nekik szeretnénk megkönnyíteni a választást. Partnereink ajánlataiból találtok itt válogatást. Ha megtetszik a termék, vagy szolgáltatás, kattintsatok a képre, leírásra és máris átnavigálunk titeket partnerünk weboldalára, ahol megrendelhető a kiválasztott karácsonyi ajándék.

Karácsonyi pólóbolt

Szeretnéd vicces ajándékkal meglepni szeretteidet, barátaidat, kollégáidat? Karácsonyi pólóboltunkban megtalálod a legjobb karácsonyi mintás pólókat, pulcsikat, kiegészítőket. Nézd meg a teljes kínálatot!

 

Szalakert - A sziklakertek szakértője

Lendületes és fiatal szakember vezeti a Szalakert csapatát. Pakson és környékén már jól ismerik a kertépítő és kertrendező céget. Ajánljuk figyelmetekbe csodás „alkotásaikat”, referenciájuk számtalan, melyeket fotókkal dokumentálnak. 

Kerttündér Virágműhely - csokrok, koszorúk

Nagy Szandi gyönyörű virágkompozíciói közül választhatnak az érdeklődők Kerttündér Műhelyében. Különböző alkalmakra csokrok, dobozok kaphatóak nála, karácsonyra pedig csodás asztaldíszek kerülnek ki a keze alól. 

Játékmesterek - Animátor, arcfestés

A Játékmesterek csapata szakképzet animátoraik segítségével gyerekzsúrokon, esküvői gyereksarokban és céges rendezvényen látják el a gyermekek felügyeletét, szórakoztatását. Tanfolyamunkon most kedvezményt kaphatsz, katt a képre!