Már csak néhány nap karácsonyig!

Addig is érdekes cikkek, információk a karácsonyról, ajándék ötletek, receptek nálunk! 

 

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 Karácsonyi vásártér

A karácsonyi ajándékvásárlás sokak számára jelent kihívást. Nekik szeretnénk megkönnyíteni a választást. Partnereink ajánlataiból találtok itt válogatást. Ha megtetszik a termék, vagy szolgáltatás, kattintsatok a képre, leírásra és máris átnavigálunk titeket partnerünk weboldalára, ahol megrendelhető a kiválasztott karácsonyi ajándék.

ZarinArt dobozvilág

A ZarinArt dobozai egy mesevilágba kalauzolnak bennünket. Nemcsak ünnepi dekorációként, hanem ajándékként is kiválóak ezek a kézzel és süthető gyurmából készült egyedi művek. Más alkalmakra szintén rendelhető tőlük ajándék doboz.

Mil' Art - papír, fa, kerámia

Papír, fa, kerámia alapú, egyedi grafikával készült termékek vásárolhatóak meg a Mil’ Art-tól. A karácsonyi hangulatú termékek mind egyedileg készülnek, főként céges vásárlók számára. Katt a képre és ismerd meg jobban a Mil’ Art-ot.

Testi-lelki felfrissülés nőknek

Lélekfestő – Makeup Artist – Holisztikus szemléletű szépségtanácsadás Test-Lélek-Szellem egységében. Ajándékutalvány formájában lepheted meg szerettedet, egy hozzáillő sminkkel, frissítő masszázs vagy ACCESS BARS® kezeléssel. 

Egyedi, személyre szabott ajándék

Mennyire megható jelenet lehetne karácsonykor nálatok is a fenyőfa előtt, amint a személyre szabott, egyedi verset olvassa Édesanyád, Apukád, Szerelmed. Rímfluenza segít neked ennek az álomnak a megvalósulásában. Rendelj verset itt.

LAMI - Karácsonyi képeslap készítő csomag

Mindannyiunkban lakozik egy kis művész. Bakos Lami is tudja ezt, ezért ahhoz, hogy kihozd magadból a legtöbb kreativitást, elkészítette karácsonyi képeslap készítő csomagját. Bővebben a képre kattintva olvashatsz róla.

Karácsonyi pólóbolt

Szeretnéd vicces ajándékkal meglepni szeretteidet, barátaidat, kollégáidat? Karácsonyi pólóboltunkban megtalálod a legjobb karácsonyi mintás pólókat, pulcsikat, kiegészítőket. Nézd meg a teljes kínálatot!

 

Szalakert - A sziklakertek szakértője

Lendületes és fiatal szakember vezeti a Szalakert csapatát. Pakson és környékén már jól ismerik a kertépítő és kertrendező céget. Ajánljuk figyelmetekbe csodás “alkotásaikat”, referenciájuk számtalan, melyeket fotókkal dokumentálnak. 

Dorini Deko - textilfonal dekoráció

Babaszobába kiváló ötlet a textilfonalból készült kosarak, tárolók elhelyezése. A karácsonyi mintával díszített figurák mellett, többféle állatmotívum is megtalálható a Dorini Deko kínálatában. 

Kerttündér Virágműhely - csokrok, koszorúk

Nagy Szandi gyönyörű virágkompozíciói közül választhatnak az érdeklődők Kerttündér Műhelyében. Különböző alkalmakra csokrok, dobozok kaphatóak nála, karácsonyra pedig csodás asztaldíszek kerülnek ki a keze alól. 

JULIMAMI BETTERWARE

Karácsonyi ajánlatokkal is találkozhattok Julimami Betterware termékeket árusító Facebook csoportjában. A háztartásban szükséges eszközök, tisztítószerek, illatszerek, kozmetikumok és még sok egyéb hasznos dolog közül válogathattok. 

Játékmesterek - Animátor, arcfestés

A Játékmesterek csapata szakképzet animátoraik segítségével gyerekzsúrokon, esküvői gyereksarokban és céges rendezvényen látják el a gyermekek felügyeletét, szórakoztatását. Tanfolyamunkon most kedvezményt kaphatsz, katt a képre!

Szappancsodák a SzappanArt-tól

Egyedi virágkompozíciók készülnek a SzappanArt műhelyében, melyről első ránézésre, sőt másodikra sem tudnád megmondani, hogy nem élő növényekből készültek, hanem szappanból formázták a virágszirmokat.