Bencze Julianna vagyok, négy gyermek édesanyja és egyben a Julimami Betterware csoport alapítója. Rokkantnyugdíjasként betegségeimből adódóan, nem tudok rendszeres munkát vállalni, ezért döntöttem a Betterware termékek forgalmazása mellett. 

Amiért szeretek a Betterstyl Kft – nél dolgozni, hogy szinte minden apró dolgot, kozmetikum, parfüm, konyhai kiegészítők, étrendkiegészitők, tisztítószereket meg lehet találni a cégnél,  amire egy háztartásban szükség van. Szuper hangulatú csapattal dolgozom, mégis itthon lehetek a családommal, innen irányíthatom az üzletemet.

A Karácsony nekem a szeretett ünnepe. Sajnos sok családban csak ilyenkor találkozik a nagy család, pedig máskor is fontos kimutatni az egymás iránt érzett szeretetünket.

Csatlakozzatok a Julimami Betterware csoporthoz a Facebook-on és értesüljetek első kézből a legújabb minőségi termékekről.

Háztartási eszközök, parfümök, tisztálkodáshoz szükséges szerek, és még rengeteg egyéb hasznos dolog, amivel megkönnyítheted a mindennapjaidat. 

Karácsony közeledtével néhány hasznos terméket találsz a csoportban sütéshez, takarításhoz, díszítéshez egyaránt.