Oravecz-Bódi Renáta vagyok, a Dorini Deko megálmodója. A korona vírus év eleji tetőzésekor értem a terhességem utolsó hónapjába. Első gyermekünket vártuk, így egyébként is mindenen aggódtunk, megviselt minket a bezártság is. Ebben a nyugtalanító helyzetben, új hobbi után kutattam, mely talán kicsit oldaná a feszültséget is. Így jutott eszembe egy korábbi tevékenység, melyet szerettem, de elmélyedni sosem volt benne időm: a horgolás.

Mindig is tetszettek a horgolt lakásdekorációk, így vettem egy horgolótűt és egy fonalat, s nekiestem a láncszemek, rövid pálcák gyakorlásának. Azóta megszületett a kisfiam, megszűnt a korábbi munkahelyem, így jött az ötlet: milyen jó lenne ha nem kellene másik munkahelyet keresnem, s csinálhatnám ezt főállásban. Még nagyon az út elején járok, de remélem egyszer eljutok oda, hogy a hobbim legyen a megélhetési forrásom.

Termékeim újrahasznosított pólófonalból készülnek, saját minta alapján, így igazán egyedi dolgokat vásárolhattok tőlem. Mivel a karácsony a kedvenc ünnepem, már most elkezdtem az ünnepi dekorációk gyártását. Ha személyre szóló kézműves ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, látogasd meg Facebookon a Dorini Deko oldalt.